Vad innebär vårt partnerskap med LinkedIn – KSMG

Vad innebär vårt partnerskap med LinkedIn

Den 10:e april blev det officiellt att vi på KSMG ingår samarbete med LinkedIn och därmed blir en strategisk partner till företaget som erbjuder världens största professionella nätverk.

Vi vill stärka positionen som den ledande leverantören av framtidens digitala rekryteringslösningar och vara det självklara valet för företag där ute. Samarbetet med LinkedIn är en del av den resan.

Partnerskapet innebär konkret att:

Räckvidden på våra annonser är imponerande och statistiken visar att konverteringsgraden är hög, vår ambition är att vi ska kunna erbjuda högre konvertering än någon annan på marknaden.

I kombination med jobbannonseringen fortsätter vi också att hjälpa företag att sprida sitt budskap och sitt arbetsgivarvarumärke genom LinkedIn. Vi arbetar aktivt med sponsrade inlägg för att öka kännedomen och intresset bland relevanta talanger vilket långsiktigt också leder till effektiv rekrytering till realistiska priser för våra kunder.

Som en del av partnerskapet blir teamet som jobbar med sponsrade inlägg utbildade i hur teknologin fungerar och hur algoritmerna arbetar för att nå maximal effekt och nå ut till rätt målgrupp på bästa sätt.

Vi ser det här partnerskapet som en fantastiskt möjlighet att ytterligare utveckla vårt erbjudande till kund och fortsätta leverera kvalité i allt vi gör.

Lisa Hasselström
Head of Communications på KSMG

Dela nyheten

Fler liknande nyheter