Location:
Stockholm

KSMG är en fullservicebyrå inom Employer Branding. Vi hjälper våra kunder att attrahera rätt talanger genom spetskompetens inom strategisk arbetsgivarprofilering, digital marknadsföring och content-produktion. Vi söker nu en driven Sales Coordinator som kommer arbeta nära våra Key Account Managers.

Du kommer in i en spännande expansionsfas där väldigt mycket händer och det är därför av vikt att du trivs i en miljö där beslut fattas snabbt och där vi gör det där lilla extra för att leverera på topp.

Om rollen
Som Sales Coordinator kommer du ansvara för administration kring och stöd för våra två Key Account Managers med störst budget 2022. Du kommer stötta dina kollegor i deras säljarbete, jobba med presentationsmaterial inför viktiga möten, jobba med uppföljning mot kund, registrera ordrar etc. Du kommer vara spindeln i nätet och ha en väldigt viktig och varierande roll. Du kommer lära dig allt om vår organisation och vårt erbjudande, av den anledningen ser vi att möjligheterna är många att utvecklas inom bolaget efter ett par år i denna roll.

Du erbjuds:

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som:

Vi söker en driven Sales Coordinator som ser möjligheter framför hinder och som utvecklas och utmanas i rollen i ett par år för att sedan ta steget vidare till en mer senior tjänst inom organisationen. Vi ser det här som det perfekta klivet in på arbetsmarknaden efter avslutad relevant utbildning.