Location:
Stockholm
Deadline:
2021-05-15

Nu kan du bli en del av oss! Välkommen med din ansökan till vårt Internship program hösten 2021! 

KSMG startade 2010 med idén om att erbjuda företag möjlighet att synas i digitala medier för att attrahera topptalang. Idag, 10 år och tre gasellutmärkelser senare är KSMG Facebook Marketing Partners och strategiska partners till Linkedin. Vi erbjuder studenter möjlighet att utföra sin praktik hos oss där det finns stora karriärsmöjligheter för framtiden. Vi anpassar längden och omfattningen av praktikperioden efter din utbildning. Låter det som något för dig, då föreslår vi att du fortsätter läsa!

Vi erbjuder

Vi tror att genom att Våga tänka utanför boxen så växer varje kollega och med det även våra kunder. Vi tycker också att det är viktigt att Inspirera varandra, våra kunder och människor vi möter i vår vardag. En positiv känsla från oss är en vinst för oss! Genom att Förändra vårt sätt att arbeta och hela tiden sträva efter en högre kvalitet så möjliggör detta att vi kan ligga i framkant i vår bransch. Väx med oss för vi vill växa med dig!

Vi har praktikplatser inom rollerna

För att kunna praktisera hos oss

Vi söker dig som vill visa vad du går för, vill läras upp, och precis som vi har du ambitionen att en lyckad praktik ska leda till en framtida anställning!

Ansökan

Vill du bli en intern hos oss? Skicka då in din ansökan till julia.bejno@ksmg.se. Vi vill att du i din ansökan skriver varför just du ska vara en del av KSMG’s internship program, vad du kan bidra med, vad du förväntar dig av oss samt datum på praktikperioden. Din ansökan kan komma i alla former, det kan vara en presentation, ett dokument eller kanske en video. Din kreativitet får avgöra! Vid frågor kontakta Head of Digital Marketing, Julia Bejnö på julia.bejno@ksmg.se. Varmt välkommen!