Location:
Stockholm

KSMG är en fullservicebyrå inom employer branding. Vi hjälper våra kunder att attrahera rätt talanger genom spetskompetens inom strategisk arbetsgivarprofilering, digital marknadsföring och content-produktion. Vi söker nu en driven Executive Assistant Trainee till vårt säljteam som kommer att driva tre stora projekt under sin praktikperiod hos oss. Du kommer in i en spännande expansionsfas där väldigt mycket händer. Därför är det viktigt att du trivs i en miljö där beslut fattas snabbt och där vi gör det där lilla extra för att leverera på topp.

Dina arbetsuppgifter
Som Executive Assistant Trainee kommer du att få driva tre stora uppdrag under din praktikperiod. Det ena projektet är att hjälpa oss med lanseringen av vårt nya varumärke. Tillsammans med vårt kreativa team och vår copywriter kommer du att skapa innehåll till våra nya presentationsmaterial, till exempel grundmallar i PowerPoint. Det andra projektet är att branschkategorisera företag i vårt CRM-system kopplat till affärer. Det tredje projektet är att kartlägga offentliga upphandlingar av mediebyråer.

Det här är en praktikplats där du har alla möjligheter att utvecklas i en miljö där vi alla drivs av att hela tiden pusha och utmana varandra. Du rapporterar till din handledare och vd på KSMG. Du är med när vi lägger upp strategi, planerar och strukturerar säljkommunikationen och vårt nya varumärke. Du kommer vara delaktig i att driva och genomföra vissa delar, från idé till uppföljning. Vi erbjuder flexibilitet när det kommer till att jobba både hemma och på kontoret. Vårt kontor finns i Stockholm på Grev Turegatan.

Vi erbjuder dig

Vi ser att du som person

Din bakgrund

Du är studerande inom marknad, administratör eller koordinator. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du ska ha en doer-mentalitet som tar för sig. Med rätt attityd och inställning kan man komma väldigt långt hos oss.

Ansökan

Vid frågor kan du kontakta HR Administratör Emma Bergström, emma.bergstrom@ksmg.se. Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person och vi tillämpar ett löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

• Placering: Grev Turegatan 11 A, Stockholm / Flexibel arbetsplats