Location:
Stockholm

KSMG är en fullservicebyrå inom employer branding. Vi hjälper våra kunder att attrahera rätt talanger genom spetskompetens inom strategisk arbetsgivarprofilering, digital marknadsföring och content-produktion. Vi söker nu en driven Digital Coordinator som kommer bli en del av vårt växande distributionsteam med tio kollegor idag. Du kommer in i en spännande expansionsfas där väldigt mycket händer. Därför är det viktigt att du trivs i en miljö där beslut fattas snabbt och där vi gör det där lilla extra för att leverera på topp.

Dina arbetsuppgifter
Som Digital Coordinator kommer du att skapa kampanjer på sociala medier, producera skarpt innehåll med text, bild eller video samt administrera och optimera våra kunders närvaro och aktiviteter på Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube, Tiktok m.fl. Vidare kommer du att utvärdera kampanjer och redovisa resultat till våra kunder. Tillsammans med kollegor i teamet kommer du ha specifika kundansvar för att säkra att varje leverans är av högsta kvalitet. Du rapporterar till Head of Digital.

Det här är en roll där du har alla möjligheter att utvecklas i en miljö där vi alla drivs av att hela tiden pusha och utmana våra kunder och varandra. Du kommer ingå i vårt Digitala Team som består av nio personer i dagsläget där vi har en härlig energi med bra sammanhållning. Vi erbjuder flexibilitet när det kommer till att jobba både hemma och på kontoret. Vi har ett riktigt skönt kontor i Stockholm på Grev Turegatan 11A.

Vi erbjuder dig

Vi ser att du som person

Din bakgrund

Du är antingen nyexaminerad från en YH-utbildning eller en kandidat-/masterexamen inom marknadsföring. Det är meriterande om du har arbetat med datastyrd annonsering i Facebook och LinkedIn och extra meriterande om du har erfarenhet från rekryteringsstrategier och employer branding-arbete. Det absolut viktigaste är att du har ett genuint intresse för digitala strategier, employer branding och ett analytiskt tänk för att förstå alla flöden och steg i processerna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du ska ha en doer-mentalitet som tar för sig. Med rätt attityd och inställning kan man komma väldigt långt hos oss.

Ansökan

Vid frågor kan du kontakta HR Administratör Emma Bergström, emma.bergstrom@ksmg.se. Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person och vi tillämpar ett löpande urval i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

• Start: Omgående

• Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

• Ersättning: Fast månadslön

• Placering: Grev Turegatan 11 A, Stockholm / Flexibel arbetsplats