Location:
Stockholm
Deadline:
2022-06-30

KSMG hjälper företag med taktisk och strategisk Employer Branding. Vi var först på marknaden att arbeta med det numera vedertagna begreppet social media rekrytering och har sedan vår start för 10 år sedan utvecklat tjänster både inom strategi, innehållsproduktion, annonsering och tekniska lösningar.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få en större inblick i hur det Digitala Teamet och Kreativa teamet skapar och lägger upp annonser i sociala och digitala medier, producera content i form av film, bilder och illustrationer. Vidare kommer du att bidra i konceptutveckling, vara med i kreativa processer, arbeta med implementation och design i Powerpoint bland annat. Du kommer arbeta i vårt Digital Team som består av åtta personer i dagsläget som har en härlig energi med bra sammanhållning. Du kommer rapportera till Head of Digital. Vi erbjuder en flexibel set-up när det kommer till att jobba både hemma och på kontoret. Vårt kontor finns i Stockholm på Grev Turegatan 11A.

Du erbjuds under din praktik

Vi ser att du som person

Din bakgrund
Du är studerande eller har kunskap inom adobe premiere, after effects, photoshop och Illustrator. Det är meriterande om du har arbetat i Indesign tidigare. Det absolut viktigaste är att du har ett intresse och kreativa processer. Vi lägger väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du ska ha en ”doer” mentalitet som tar för sig. Med rätt attityd och inställning kan man komma väldigt långt hos oss!

Ansökan
För mer information om teamet, hur vi jobbar och övriga frågor, kontakta gärna  Emma Bergström, emma.bergstrom@ksmg.se. Varmt välkommen!

Övrig information