Location:
Stockholm

KSMG är en fullservicebyrå inom Employer Branding. De hjälper sina kunder att attrahera rätt talanger genom spetskompetens inom strategisk arbetsgivarprofilering, digital marknadsföring och content-produktion. Nu söker de en Account Manager som ska arbeta med att nå ut och bygga långsiktiga relationer med kunder, och samtidigt agera rådgivare inom området Employer Branding och digital marknadsföring. Läs mer nedan och sök tjänsten idag!

Om tjänsten

Som Account Manager på KSMG kommer du att direkt påverka tillväxten av framtida affärsmöjligheter då du kommer att vara ansvarig för nya och befintliga relationer med kunderna. Du kommer ansvara för försäljningen av produktsortimentet och erbjuda samt agera strategisk rådgivare till kunderna i hur KSMG kan bygga effektiva lösningar för rekrytering och Employer Branding inom digitala och sociala medier.

Du erbjuds:

Arbetsuppgifter

Du kommer att göra detta med stöd från din närmaste chef, kollegor i säljteamet, experterna inom produktområdena och med hjälp av ett sälj- och CRM-system. Du ingår i ett dynamiskt säljteamteam om åtta personer.

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du har kunskap eller stor passion för Employer Branding alternativt erfarenhet av att arbeta med digitala och sociala medier i ditt säljarbete.

Du trivs med eget ansvar och driver, strukturerar samt planerar ditt arbete självständigt och är initiativtagande. Du är positiv till ”learning by doing” och är inte beroende av strukturerade och genomarbetade processer i ditt dagliga arbete.

Vi ser att du är förtroendeingivande, trygg i dig själv och har en vana av att bygga relationer och förmågan att hantera komplexa förhandlingar med personer på beslutsfattarnivå. Vidare söker vi dig som är engagerad i det du gör och som är kommunikativ, nyfiken och kreativ. Självklart är du resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Övrig information

Information om företaget

KSMG hjälper arbetsgivare med tjänster som underlättar för dem att hitta talangerna de söker. Detta gör de på ett effektivt sätt genom spetskompetens inom strategisk arbetsgivarprofilering, digital marknadsföring, kreativa koncept och content-produktioner. KSMG’s lösningar verkar i syfte att stärka kundernas arbetsgivarvarumärke och att attrahera och rekrytera talanger genom digitala och sociala medier.