Office Manager – KSMG

Office Manager

KSMG befinner sig under en tillväxtfas och söker dig som tar ledarrollen och tycker om att vara spindeln i nätet, då din roll är ytterst väsentlig för företaget. Du kommer att arbeta på ett modernt företag där du omringas av drivna och härliga kollegor där kulturen är av en familjär anda. Arbetstiderna är kontorstider, måndag till fredag.

Dina arbetsuppgifter

Lämplig Bakgrund

Vi söker dig som

Är ordningsam, strukturerad och noggrann som person. Du har god förmåga att se och ta tag i saker som skall göras. Att hålla många bollar i luften är något du trivs med och har förmågan att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter/jobba med ett flertal arbetsuppgifter parallellt. Du är öppen och social som person för att på ett naturligt och bra sätt bemöta kunder på besök och i telefon. Något som är viktigt är att du kan bidra med positiv stämning på kontoret och är kreativ med planering av aktiviteter för företaget.

Vi erbjuder dig

Kontakt
För mer information om tjänsten, kontakta Rekryterare Lana Rauof, lana@ksmg.se. Vi tillämpar ett löpande urval i denna rekrytering då tjänsten skall tillsättas omgående. Skicka in din ansökan så snart som möjligt genom att klicka här. Varmt välkommen!

Om oss
KSMG startade 2010 med idén om att erbjuda företag möjlighet att synas i sociala medier för att attrahera anställda. Idag, åtta år och tre gasellutmärkelser senare samarbetar KSMG med Facebook, Instagram och är strategiska partners till Linkedin. KSMG’s teknik utvecklas ständigt och nya tjänster tillkommer för att vi ska kunna möta marknaden och våra kunders önskemål.