Digital Coordinator – KSMG

Digital Coordinator

Vi söker dig som vill arbeta i en bransch där du kan använda och utveckla dina kunskaper inom sociala medier och samtidigt bidra till KSMG’s succé på marknaden. Du är redo att ta nästa steg i din karriär och gillar utmaningar. Som person bidrar du med positiv energi och en härlig drivkraft. Är du vår nästa Digital Coordinator? Då föreslår vi att du fortsätter läsa!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att skapa kampanjer på sociala medier, producera content i form av kortare text tillsammans med bild eller video och administrera uppdragsgivarnas närvaro och aktiviteter på Facebook, LinkedIn, Instagram m.fl. Vidare kommer du utvärdera kampanjer och påvisa resultat till kunder och internt. Du kommer arbeta i vårt Digital Campaign Team som består av fyra personer i dagsläget som har en härlig energi med bra sammanhållning. Du kommer rapportera till Head of Digital Campaign Team. Placeringsort är Stockholm, Grev Turegatan 11A.

Vi erbjuder dig

Vi ser att du som person

Din bakgrund
Du är nyexaminerad från en YH-utbildning/eftergymnasial utbildning inom relevant ämne exempelvis digital marknadsföring. Det är meriterande om du har arbetat med kampanjstyrd annonsering och även Facebook Business Manager, dock inget krav. Viktigast är att du har ett intresse och passion för sociala medier och besitter den tekniska förståelse som krävs för att förstå alla flöden. Vi lägger väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du ska ha en ”doer” mentalitet som tar för sig. Med rätt attityd och inställning kan man komma väldigt långt hos oss!

Ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Head of HR Lana Rauof, lana@ksmg.se. Tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person och vi tillämpar ett löpande urval i denna rekrytering. Klicka här för att skicka in din ansökan. Varmt välkommen!

Om oss
KSMG startade 2010 med idén om att erbjuda företag möjlighet att synas i sociala medier för att attrahera anställda. Idag, åtta år och tre gasellutmärkelser senare samarbetar KSMG med Facebook, Instagram och är strategiska partners till Linkedin. KSMG’s teknik utvecklas ständigt och nya tjänster tillkommer för att vi ska kunna möta marknaden och våra kunders önskemål.