Senior Account Manager / Kundansvarig – KSMG

Är du en person som trivs bäst när du får utveckla, bearbeta och skapa långsiktiga affärsrelationer? Då kan tjänsten som Senior Account Manager / Kundansvarig hos oss vara något för dig! Vi är en Social Media Byrå och söker idag efter en person som ska bygga långsiktiga affärsrelationer med våra kunder och vara med och påverka KSMG’s utveckling på marknaden.


Om tjänsten

Som Senior Account Manager / Kundansvarig kommer du ansvara för försäljningen av KSMG’s produktsortiment och därmed erbjuda kunder att på ett smart sätt bygga effektiva lösningar för deras rekrytering och Employer Branding inom digitala och sociala medier. Våra lösningar verkar i syfte för att stärka våra kunders arbetsgivarvarumärke och att attrahera och slutligen också rekrytera genom sociala medier.

Du kommer att ha ett eget budgetansvar och ansvara för att skapa nya kundrelationer och även bearbeta befintliga relationer samt bygga upp din kundstock succesivt. Utifrån kundens behov driver du dina affärer framåt. Du tillsammans med dina kunder kommer att jobba nära våra projektledare i Annonsteamet där kompetensen i annonsering på sociala medier är mycket stor.

Lämplig bakgrund

 

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och snabbtänkt person med intresse för att driva och utveckla affärer. Du trivs med eget ansvar och driver, strukturerar och planerar ditt arbete självständigt för att uppnå ditt budgetmål. Vidare är du förtroendeingivande, trygg i dig själv och har vana av att bygga relationer där du hanterar möten på olika nivåer på ett naturligt sätt. Du är en duktig förhandlare, gillar att hålla i presentationer och framförallt så älskar du att sälja. Du brinner för att uppnå resultat och uppsatta mål samt att du är en person som vågar utmana och ifrågasätta kunden och är mån om att ha nöjda kunder.

 

Vi erbjuder dig

Hur ansöker du till den här spännande tjänsten? Jo, genom att klicka här.
Vid frågor kontakta rekryterare: Lana Rauof, lana@ksmg.se.
Tjänsten förväntas tillsättas efter sommaren men intervjuer sker löpandes.  Varmt välkommen!

Om oss
KSMG startade 2010 med idén om att erbjuda företag möjlighet att synas i sociala medier för att attrahera anställda. Idag, åtta år och tre gasellutmärkelser senare samarbetar KSMG med Facebook, Instagram och är strategiska partners till Linkedin. KSMG’s teknik utvecklas ständigt och nya tjänster tillkommer för att vi ska kunna möta marknaden och våra kunders önskemål. Idag sitter vi i Sturegallerian, Stockholm.