Arbetsplats:
Stockholm

Nu söker KSMG fler Account Executives som vill vara med och utveckla verksamheten. Är du en person som ständigt pushar dig själv till att nå längre, så länge du vet att det lönar sig? Lockas du av att sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat? Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten 

KSMG hjälper arbetsgivare med tjänster som underlättar för dem att hitta talangerna de söker, och för talanger att hitta sin framtida arbetsgivare. Detta gör de på ett effektivt sätt genom spetskompetens inom digital marknadsföring, talentsoftware-lösningar och kreativa koncept till Content-produktioner. KSMG’s lösningar verkar i syfte att stärka kundernas arbetsgivarvarumärke och att attrahera och rekrytera talanger genom sociala medier.

Som Account Executive på KSMG kommer du att direkt påverka tillväxten av framtida affärsmöjligheter då du kommer att vara ansvarig för att nå ut och bygga relationer med kunderna. Du kommer ansvara för försäljningen av produktsortimentet och erbjuda samt agera strategisk rådgivare till kunderna i hur KSMG kan bygga effektiva lösningar för rekrytering och Employer Branding inom digitala och sociala medier.

Du erbjuds

Arbetsuppgifter

Du kommer att göra detta med stöd från din närmaste chef, kollegor och med hjälp av vårt sälj- och CRM-system. Du ingår i ett dynamiskt team på sju personer där vi bryr oss om varandra och där listan över utvecklingsmöjligheter är ändlös.

Vi söker dig som

Det är plus om du har vana att arbeta med digitala och sociala medier och vi ser det som en stor fördel om du har kunskap eller stor passion för Employer Branding och talangmarknaden, samt om du har erfarenhet från den bransch KSMG verkar i.

Du trivs med eget ansvar och driver, strukturerar samt planerar ditt arbete självständigt och är initiativtagande. Du är positiv till ”learning by doing” och är inte beroende av strukturerade och genomarbetade processer i ditt dagliga arbete. Vi ser att du är förtroendeingivande, trygg i dig själv och har vana av att bygga relationer och har förmåga att hantera komplexa förhandlingar med personer på beslutsfattarnivå. Vidare söker vi dig som är engagerad i det du gör och som är kommunikativ, nyfiken och kreativ. Självklart är du resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Övrig information

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.