Facebook jobbapplikation

Majoriteten av de bästa ansökningarna kommer genom tips och rekommendationer. Med det i åtanke har vår jobbapplikation på Facebook utvecklats utifrån användarnas beteende. Alla era lediga jobb från er hemsida läggs automatiskt på er Facebook-sida och ni kan enkelt dela med er av lediga jobb i ert flöde. Gränssnittet hjälper talangerna att dela och rekommendera jobbet för vänner samt gör det enkelt att prenumerera på era lediga tjänster. Vår jobbapplikation fungerar med ert befintliga kandidahanteringssystem.

Mässapplikationen

Med vår utvecklade mässapplikation slipper ni använda papperslappar och excel-filer för att samla information om intresserade kandidater på mässor eller sociala event. Mässapplikationen gör allt detta åt er i ett system, så att ni kan fokusera på kandidaterna istället. Den hjälper er att registrera alla besökare i er monter och säkerställer återkoppling till besökarna i efterhand.

Cruitment

Konvertera mera med enkla ansökningsformulär. I Cruitment gör vi det enkelt för kandidaten att ansöka. Bygg era egna formulär med frågor relevanta för tjänsten, för att snabbare samla in mer information som ni annars hade behövt fråga efter. Med ett minimalt antal klick ger vi er en överblick av vem kandidaten är och ni kan även bjuda in kollegor för att samarbeta och ta rekryteringen i mål.