Artikel

Smart rekrytering i Sociala medier

En av nycklarna till att jobba smart med rekrytering är att marknadsföra jobb i sociala kanaler med hjälp av målstyrd annonsering. 

Annonsering i Sociala Medier

Vad innebär det att annonsera i Sociala Medier och hur får man tillbaka investerad krona? KSMG har i över 10 år levererat lyckade resultat för våra kunder. Där det handlar om att använda rätt kanal för att nå sin målgrupp. Segmentera och justera, förfina och optimera.

Smart rekrytering

Nyckeln till smart rekrytering är att nå rätt talang kostnadseffektivt. Sociala medier är idag talangernas vardag och våra certifierade annonsörer marknadsför era jobb i relevanta sociala kanaler i syfte att underlätta er rekrytering.

Vi selekterar ut de relevanta talangerna för er, för att sedan skapa en skräddarsydd annons som tilltalar de som ni vill nå. Kampanjformen väljer vi utifrån vad som passar er och era behov. Annonsen riktas mot aktuella talanger och vi optimerar och följer upp under hela annonseringsperioden samtidigt som ni kan följa statistiken i realtid. Din personliga rådgivare presenterar sedan resultat och uppföljning görs efter avslutad annonsering. Enkelt!

Optimerad träffsäker annonsering

Vi jobbar aktivt med att göra er annons optimal. Utformningen av annonsen är central. Bild, video och text behöver tilltala målgruppen. A/B-testing, retargeting och tvillinggrupper är en del av vår metod för att nå absolut bästa resultat för varje unik annons och för att veta vad som attraherar just er målgrupp. Målstyrningen och erfarenheten kring hur man på bästa sätt når relevanta talanger för just er tjänst är avgörande för att nå bästa resultat.

Vi hjälper er

Det är en komplex process och det krävs relevanta segmenteringar, övervakning och justeringar under annonsperioden för att just ni ska få en kostnadseffektiv rekrytering och hitta just de talangerna som ni vill ha. Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan göra för just er.

Läs mer och se vad vi gjort för annonsering hos våra kunder