Key areas in Talent Software

Fair Application

Mässappen hjälper våra kundera att samla, sortera och kommunicera med alla intresserade deltagare från de mässor eller sociala event ni deltar på.

Learn more

Vacancys on Facebook

Vår jobbapp gör det möjligt för er att samla alla era lediga jobb på er Facebook-sida. Låt kandidaterna söka, hitta och ansöka till era jobb direkt på Facebook.

Learn more

Cruitment

Enkla och användbara ansökningsprocesser ökar konverteringen och gör att ni snabbare kan hitta rätt kandidat till jobbet

Learn more

Tekniska lösningar som stödjer kandidatresan

Vacancys on Facebook

Publicera dina jobb där människor faktiskt spenderar sin tid. Gör det lättare att anställla genom att använda vårt gränssnitt för att skapa en så kort väg till ansökan som möjligt. Fungerar med ert befintliga kandidathanteringssytem.

Fair App

Sluta använd papperslappar och excelfiler för att samla information om intresserade kandidater på mässor. Mässappen låter dig gör allt i ett system, så att du kan fokusera på kandidaterna.

Cruitment

Långa ansökningsprocesser och komplexa system gör er anställningsprocess onödigt långsam. Gör dig själv en tjänst och investera i ett intuitivt system som ger dig mer tid till effektivt arbete.