Lediga jobb på Facebook

Majoriteten av de bästa ansökningarna kommer genom tips och rekommendationer. Med det i åtanke har vår jobbapplikation på Facebook utvecklats med användarnas beteende i åtanke. I kombination av det här är tekniken anpassad för att driva in ansökningar och att konvertera talanger. Genom vår applikation möjliggör vi för pixel-spårning vilket ger effektiv retargetingannonsering.

Chatbot för att nå ut med lediga jobb

Med AI och vår utvecklade chatbot är det lätt för talanger att följa våra kunders lediga jobb och prenumerera på deras tjänster. Idag är Messenger den mest vanliga meddelandefunktionen och effektiv för konvertering av ansökningar. Talanger kan enkelt genom sin QR-kod på Messenger starta botten och komma igång med prenumeration.

Registrering av talanger under mässor

Mässor och events i alla ära men risken är att företag inte fångar upp talangerna som besöker montern. Genom vår utvecklade Mässapplikation hjälper vi företag att hålla koll på alla besökare i montern och säkerställer återkoppling till talangerna i efterhand. Ännu bättre blir det när listan på besökare från en mässa exporteras ut och vi gör en look-a-like grupp på profilerna i de sociala kanalerna för att nå likasinnade.

Hantering av kandidater vid rekrytering

Talanger har höga förväntningar på återkoppling och att rekryteringsprocessen fungerar bra från den potentiella arbetsgivaren. Genom Cruitment erbjuder vi smart hantering av ansökningar och enkel tracking av var i pipelinen aktuella kandidater befinner sig. Cruitment ser till att rekryteringsprocesser fungera smidigt internt och att poolen av talanger som ansöker till tjänster tas till vara på.