Om oss – KSMG

KSMG grundade 2010 tjänsten SMR – Social Media Rekrytering och blev därmed först i Europa att erbjuda autogenererad publicering och lediga tjänster på Facebook. Vi är idag branschledande i Norden och med mer än 9 år sedan start byrån med längst erfarenhet inom marknadsföring av Employer Brand och lediga jobb i sociala medier.

Vår affärsidé

Vi erbjuder och utvecklar tjänster som hjälper företag att hitta talangerna de önskar och som hjälper talanger att hitta sina framtida arbetsgivare. Detta gör vi på ett effektivt sätt genom spetskompetens i digital marknadsföring, lösningar inom talent software och kreativa koncept inom content production.

Vår vision

Att skapa en värld där arbetsgivare och talanger på ett optimalt sätt hittar och matchar varandra.

“The War for Talent” är tydligare än någonsin och ett företags framgång bestäms av hur bra talanger företaget hittar. Den traditionella platsannonseringen på jobsiter fungerar inte längre. Majoriteten av talanger sitter idag på jobb och därför behöver man som företag attrahera talanger genom kanaler de använder i sin vardag; sociala medier.

Vi vet att ett starkt och bra Employer Brand är en avgörande framgångsfaktor för ett företags tillväxt. Vi ser att våra kunder som kommunicerar ett starkt arbetsgivarvarumärke har betydligt lättare att hitta rätt talanger. Med år av erfarenhet inom Employer Branding arbetar vi för att sprida kännedom och intresse om våra kunder som arbetsgivare för att slutligen konvertera till kvalitativa ansökningar.

”Vi förstod tidigt fördelarna av att synas i sociala medier och att nyttja kraften av nätverken där talangerna finns varje dag. Våra tjänster utvecklas kontinuerligt och vi är med kunden från planeringsstadiet fram till slutgiltigt resultat och utvärdering”
- Amar Singh, CEO