Press

KSMG stärker upp sin affär med trio av seniora rekryteringar

KSMG är ledande svensk aktör inom rekrytering och Employer Branding i sociala medier. För vidare tillväxt rekryterar KSMG senior kompetens från Great Place to Work, Framtidsverket och Coreworkers.

KSMG har rekryterat aggressivt den senaste tiden med fokus att skala upp sin affär och sitt erbjudande. Kunderna kan nu få hjälp och stöd med allt från strategisk Employer Branding till digitala verktyg för jobbannonsering.

Anne Margrethe Mannerfelt anställs hos KSMG som Head of Strategic Employer Branding. Anne Margrethe har över 20 års erfarenhet från Employer Branding och kommer närmast från Great Place to Work. Anne Margrethe kommer att hjälpa KSMG:s kunder att tydliggöra sitt arbetsgivarlöfte och stötta dem att jobba strategiskt med sin kommunikation mot framtida och nuvarande medarbetare.

— Genom att arbeta rätt och smart med Employer Branding har organisationer mycket bättre förutsättningar att lyckas. Det är till syvende och sist medarbetarna som ska förverkliga målen och verka för att närma sig verksamhetens vision. Första steget är att bygga sitt Employer Value Proposition (EVP), som är själva kommunikationsplattformen. Med genuin och relevant kommunikation kan rätt talanger med rätt förväntningar nå sin fulla potential – och verkligen bidra
till den gemensamma visionen.

Klara Blomqvist kommer in och stärker kompetensen inom offentlig sektor hos KSMG som Senior Account Manager. Tidigare var hon vice vd på Framtidsverket som verkar för att säkra offentlig sektors kompetensförsörjning. Klara har en bred erfarenhet inom Employer Branding, bemanning och rekrytering inom offentlig sektor.

– Att inspirera och hjälpa organisationer inom offentlig sektor att utvecklas är något jag brinner för. Det är oerhört stimulerande och något jag kommer jag fortsätta med hos KSMG, säger Klara.

Anna Majdalani, börjar under hösten som Senior Copy & Quality Manager Content hos KSMG för att ytterligare vässa kundernas kommunikation. Anna har arbetat med allt från strategisk copy och formulering av kunders EVP till manus för innehållsproduktion och annonstexter i mer än 20 år. Anna kommer närmast från Coreworkers.

– Alla tre kommer in med senior expertis som behövs för att lyfta vår produktportfölj och våra leveranser ytterligare. Den här trion är en del av vår expansiva strategi där vi stärker vårt erbjudande och skapar förutsättningar för vidare tillväxt, i Sverige och på nya marknader, säger KSMG:s vd Lisa Hasselström.

För ytterligare information kontakta: Lisa Hasselström, VD
Lisa.hasselstrom@ksmg.se, +46 (0)76 650 58 35