Webinar

KSMG firar 10 år! Vad har hänt sedan 2010 och vad är best practise inför 2021?

KSMG fyller 10 år och vi vill fira detta genom att bjuda in dig till ett väldigt speciellt webinar! Vi kommer under en timme att titta tillbaka i historien, på den digitala jobbannonseringen och hur kandidatmarknaden har förändrats över tid, för att kunna dra betydelsefulla lärdomar kring framtiden. Tillgången till data, ökad konkurrens på arbetsmarknaden och förändrade användarbeteenden på digitala plattformar innebär allt högre krav på arbetsgivaren och därmed även på HR- och kommunikationsavdelningen. Vilken plattform står sig egentligen starkast för Employer Branding-kommunikation inför 2021?

Amar Singh (VD) tillsammans med Jesper Hansson svarar på frågor, berättar om KSMGs 10-åriga resa samt delar med sig av konkreta tips och tricks kring hur man kan krama ut mer värde ur sitt Employer Brand och jobba med målgruppsanpassade kanaler.

Webinariet hålls torsdagen den 29e oktober. Missa inte chansen att registrera ditt deltagande där vi också kommer ge dig som deltagare ett extra värde i form av 30 % rabatt på valfri strategisk produkt. Lyssna in den 29e oktober och hör mer under webinariet!