Vi utmanar och älskar att utmanas

Vi som bolag befinner oss i en expansiv fas och fick i början av 2019 en ny ägarstruktur med en stark storägare som möjliggör för oss att växa i snabb takt.

”Tillsammans är vi starkast. Vi har en rolig resa framför oss och stora planer där vi vill hitta nya kollegor som vill bidra till att nå vår vision. Vi är modiga, drivna och humoristiska själar och vi vill ha med personer som är likasinnade och vågar hitta nya vägar in till framtiden. Vi utmanar varandra och älskar att utmanas.” – Lisa Hasselström, Vice VD

Många karriärmöjligheter

För att klargöra en sak! KSMG är inte för alla, men du kommer att trivas här om du vågar ta för dig, är framåt och älskar att engagera dig och brinner för din sak.

Vi tror främst på att lyfta personer internt till lediga tjänster inom KSMG då utvecklingen av våra medarbetare är en stor framgångsfaktor till utvecklingen av KSMG. Hos oss finns många karriärmöjligheter och tydliga vägar för ditt avancemang när du väl är en del av oss.

KSMG Profile of the Year

Varje år utser vi en kollega som utmärkt sig extra och varit drivande i resan mot vår vision.

Julia Bejnö – Head of Digital

”Utan den här personens insats under 2018 hade vi inte sett samma fina resultat på våra annonser som vi ser idag, vi hade inte haft samma doer-attityd som är självklar i teamet idag och vi hade inte haft samma fina teamkänsla. Den här personen har skapat en mentalitet. Och sist men absolut inte minst – Vi hade inte haft lika roligt på jobbet 2018. En hard worker med underbar humor – det kan ju inte bli bättre.”

Lisa Hasselström – COO

Du är en riktig stjärna och vi tycker att förtjänar att höra det varje dag! Förändring är aldrig enkelt, men med dina ideér och passion motiverar du oss att hela tiden göra vårt bästa. Ditt driv, din hjälpsamhet och din positivitet får oss alla utvecklas. Du gör förändring roligt, och får KSMG att röra sig snabbare framåt. Du är Årets Profil!

Frida Lindahl – Key Account Manager

Drottningen av KSMG! Det finns ingen annan som har pressat sina egna gränser så långt som du har gjort detta år! Otroligt och extremt imponerande. Du utmanar både våra kunder och dina kollegor att alltid fortsätta framåt, vilket är det vi alla behövde under ett sådant annorlunda år. Du är en riktig stjärna i allt du gör. Utan din motivation och driv hade vi aldrig varit där vi är idag. Du är årets profil!

Vårt bidrag

Mångfald & jämställdhet

Visste du att det sitter fler kvinnor än män i våra ledande positioner! Och att vi har cirka 10 olika nationaliteter bland oss.

Miljö

Vi sätter alltid miljön först! Självklart endast ekologiskt, vi sorterar alltid avfallet och väljer det mest miljövänliga transport alternativet till våra kundmöten.

En hjälpande hand

I år blev det inga julgåvor till våra anställda! Istället gav vi en donation till ”rädda barnen”.