Jobba hos oss – KSMG

Vi som bolag befinner oss i en expansiv fas och fick i början av året en ny ägarstruktur med en stark storägare som möjliggör för oss att växa i snabb takt. ”Tillsammans är vi starkast. Vi har en rolig resa framför oss och stora planer där vi vill hitta nya kollegor som vill bidra till att nå vår vision. Vi är modiga, drivna och humoristiska själar och vi vill ha med personer som är likasinnade och vågar hitta nya vägar in till framtiden. Vi utmanar varandra och älskar att utmanas”. - Lisa Hasselstöm, COO

För att klargöra en sak! KSMG är inte för alla, men du kommer att trivas här om du vågar ta för dig, är framåt och älskar att engagera dig och brinner för din sak. Vi tror främst på att lyfta personer internt till lediga tjänster inom KSMG då utvecklingen av våra medarbetare är en stor framgångsfaktor till utvecklingen av KSMG. Hos oss finns många karriärmöjligheter och tydliga vägar för ditt avancemang när du väl är en del av oss.

Lediga tjänster

Vi söker alltid talanger som brinner för sociala medier och vill jobba i en entreprenörsdriven organisation med stora möjligheter till att utvecklas och växa tillsammans med likasinnade kollegor. Vi tar gärna emot spontanansökningar; skicka ditt CV och ett personligt brev till vår Head of Human Resources lana@ksmg.se.