Gör karriär hos oss

Hos oss på KSMG jobbar vi passionerat med att hjälpa arbetsgivare att växa och för att talanger ska få sitt drömjobb. Vi ser ett meningsfullt syfte i att se till att arbetsgivare och talanger hittar och matchar varandra på ett optimalt sätt.

Vi jobbar tillsammans som kollegor och med våra kunder för att sprida budskap som ger resultat. Vi är bra på att se fördelar och att titta framåt, vi älskar utveckling och vi vill ha kul.

Employer Value Proposition

Join our journey

Vi växer tillsammans och arbetar mot samma mål, i upp- och nedgångar.

Det finns inga raka vägar, vi stöttar varandra och ser fördelar före nackdelar. Vi utmanar branschen att tänka nytt och ser vår vision som en lång resa där passionen finns hos varje individ.

Development for success

Vi är aldrig nöjda. Vi utvecklar varandra, våra produkter och våra kunder.

Vi tror på utveckling och stannar aldrig upp. Vi utvecklas dagligen av varandra och våra kunder och vet att varje individ hos oss kan göra skillnad. Vi uppmuntrar till att våga testa och tänka nytt.

We have fun

Vi skrattar, vi lär oss av våra misstag och hjälper varandra. Om vi ​​har kul på jobbet så kommer vi att lyckas.

För oss är det inte bara ett jobb. Vi behöver ha kul tillsammans för att lyckas och givet hur mycket tid vi spenderar på arbetet vill vi att alla, oavsett roll, ska känna sig delaktiga i vår framgång.

Evolve Together

Tillsammans jobbar vi efter devisen Evolve Together.

Våga

Vårt mål är att våga i allt vi gör. Våga utvecklas hela tiden, prova nya saker och ligga i framkant. Vi vågar för att växa.

Förändra

Vi vill förändra för att utvecklas. Vårt arbetssätt definieras av ett genuint engagemang, en vilja att utvecklas och en positiv inställning till förändring.

Inspirera

Vi vill inspirera våra kunder till framgång. Vi vill att våra kunder ska växa; när vi har bidragit med tillväxt så är det den största vinsten.

Tillsammans

Vi vill göra saker tillsammans som kollegor och i samarbete med våra kunder. Då når vi absolut högsta kvalitet.