Case – KSMG

Cygate

Genom Cygates IT-akademi, ett 2-årigt traineeprogram, erbjuder de studenter att utvecklas - både som person och professionellt till konsult, projektledare eller säljare. Vi hjälpte Cygate med att aktivera sitt Employer Brand och konvertera till ansök via kampanjer under 3 månader i sociala medier.

Läs mer här

Securitas

Inför varje sommar står Securitas inför ett stort rekryteringsbehov. Man har tidigare jobbat med print och tunnelbanereklam men ville i år göra en stor satsning digitalt. Vi tog fram en strategi som sträckte sig över drygt 4 månader. Läs mer om hur vi hjälpte Securitas med kampanjer på Facebook, Instagram och Snapchat.

Läs mer här

Zenuity

Zenuity är en global organisationen som verkligen märker av det ökade behovet med att hitta och bli ett förstahandsval för talanger inom IT-branschen. Vi hjälpte Zenuity med aktiveringen av deras Employer Brand och rekryteringsannonser i både Sverige och Tyskland.

Läs mer här

Assemblin

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi hjälpte Assemblin att stärka sitt Employer Brand på den nordiska marknaden med konceptet "Det är insidan som räknas". Läs mer och se hur vi nådde ut till drygt en halv miljon potentiella medarbetare och stärkte deras varumärke med 10 %.

Läs mer här

Bright Optical

Bright Optical är Sveriges första bemanningsföretag inom optikbranschen och vill bidra till att placera rätt optiker på rätt plats med rätt kompetenser. Under 3 månader jobbade vi med en rekryteringskampanj som hjälpte Bright Optical att hitta nya kollegor.

Läs mer här

Stena Recycling

Stena Recycling är ett av Sveriges största återvinningsföretag. I Halmstad har de en av Europas modernaste anläggningar och dit behövde de 50 produktionsarbetare på kort tid. Stena Recycling hade tidigare gjort satsningar för att nå rätt kandidater men inte lyckats. De kontaktade oss för att få hjälp att träffa rätt.

Läs mer här