Employer Branding – KSMG

Employer Branding

Vi ger er ett starkare arbetsgivarvarumärke

Inom Employer Branding erbjuder vi utveckling av effektfulla karriärsidor på Facebook som presenterar ert Employer Brand på ett tilltalande sätt. Vi marknadsför även ert Employer Brand via sociala medier. Utöver detta har vi även konsultativa tjänster inom Employer Branding för att skapa det mest attraktiva innehållet.

Vi brinner för Employer Branding och att hjälpa företag att kommunicera och nå ut med sitt arbetsgivarvarumärke på ett smart, effektivt och modernt sätt. Vi är specialister inom sociala medier och har framgångsreceptet för att nå ut till talanger på bästa sättet och vi vet vad som attrahera talangerna.

Vi råder våra kunder att genom sociala plattformar, där potentiella medarbetare är aktiva och interagerar, nå ut med sitt Employer Brand på mest effektiva sätt. Vår kombination av expertis inom sociala medier och Employer Branding skapar ett mervärde som behövs för effektiv kommunikation av ett arbetsgivarvarumärke.

“Jag är grymt stolt över att vi har hjälpt min kund att bygga upp en karriärssida på Facebook från 0 till över 12000 följare.”

David Flygar - Key Account Manager

“Det bästa med KSMG är att de har en öppen och nyfiken attityd där man får en känsla av att ingenting är omöjligt. Vi får alltid snabba svar och en genomtänkt service. Kontakten känns lättsam och trevlig och den lösning de presenterat för oss på Karolinska Universitetssjukhuset har blivit otroligt lyckad och uppskattad både internt och externt.”

Cecilia Frisell - Kommunikatör, Karolinska Universitetssjukhuset
Kontakta oss