Digitala lösningar – KSMG

Digitala lösningar

Lägg ut alla lediga tjänster direkt på er Facebooksida

Vi är specialister på att bygga smarta, snygga och effektiva lösningar för rekrytering och Employer Branding inom digitala och sociala medier. Våra lösningar verkar i syfte för att stärka våra kunders varumärke och förenkla vardagen inom rekrytering samt att arbeta och kommunicera med digitala produkter.

Vi var först i Europa att erbjuda företag att kunna publicera och nå ut med alla lediga tjänster direkt på Facebook. Det här bidrar samtidigt till fler följare och ökat engagemang kring arbetsgivarvarumärket. Vidare underlättar det här för såväl aktiva som passiva talanger att enkelt söka, tipsa och dela era aktuella jobb.

“Det är extremt roligt att kunna erbjuda en produkt som så många av Sveriges största företag använder sig av för att nå ut till rätt talanger.”

Johanna Javén - Senior Account Manager

“KSMG delar generöst med sig av kunskap och har hjälpt oss att ta fram flera applikationer. Det är bra att veta att de tar ansvar för att våra applikationer fungerar även när Facebook gör förändringar. De är väldigt kunniga inom området och proaktiva på det viset att de både kommer med tips och råd samt egna idéer för hur vi kan utveckla vår närvaro i sociala medier.”

Olle Pettersson - Communications Manager, Bravida
Kontakta oss