KSMG och LinkedIn skapar nya förutsättningar att hitta talanger – KSMG

KSMG och LinkedIn skapar nya förutsättningar att hitta talanger

Kindegren Singh Media Group ingår strategiskt partnerskap med LinkedIn
Stockholm 2018-04-10

Sedan 2010 har KSMG arbetat med rekrytering genom sociala medier. Det nya strategiska samarbetet med LinkedIn blir nu ett steg i att stärka positionen som den ledande leverantören av framtidens digitala rekryteringslösningar.

Vi är verkligen stolta över det här samarbetet och med denna nyhet kommer vi att kunna accelerera vårt erbjudande mot arbetsgivare som söker nyckelkompetens, säger Amar Singh, VD på KSMG.

Samarbetet med LinkedIn innebär att KSMG nu inkluderar LinkedIns senaste version av jobbmatchningsalgoritmen i sitt annonserbjudande. Syftet med partnerskapet är att kvalitetssäkra kunskapen kring LinkedIns teknologi och därmed öka nyttan för svenska arbetsgivare.

LinkedIn har vuxit snabbt de senaste åren. Det har med detta blivit allt viktigare för svenska arbetsgivare och rekryterare att kommunicera med potentiella medarbetare via LinkedIn.

KSMG var tidiga med att erbjuda rekrytering via sociala medier, de har sedan länge varit ledande på jobbannonsering och rekryteringskampanjer på Linkedin. Vi backar nu upp deras team med kompetens och tillgång till våra senaste lösningar, säger Oscar Rydman, ansvarig för offentlig sektor Norden på LinkedIn.

För mer information, kontakta:
Lisa Hasselström, Kindegren Singh Media Group, tel. 076-650 58 35
Mikaela Hedenros Ringart, LinkedIn, tel. 070-214 51 45

Om LinkedIn
LinkedIn sammanför världens yrkesverksamma för att göra dem mer produktiva och framgångsrika samtidigt som vi förändrar hur företag anställer, marknadsför och säljer. Vår vision är att skapa ekonomiska förutsättningar för alla yrkesverksamma världen över genom fortsatt utveckling av världens första Economic Graph. LinkedIn har fler än 500 miljoner medlemmar globalt, med över 2,6 miljoner medlemmar i Sverige.

Om KSMG
KSMG erbjuder strategier för att hitta talanger och är en helhetsleverantör för rekrytering och Employer Branding i sociala medier. Vår vision är att skapa en värld där arbetsgivare och talanger på ett optimalt sätt hittar och matchar varandra. KSMG har fler än 600 kunder inom Norden och har funnits på marknaden sedan 2010 från början känd under namnet Social Media Rekrytering.

Lisa Hasselström
Head of Communications på KSMG

Dela nyheten

Fler liknande nyheter