Karriär – KSMG

Karriär

Att trivas på sin arbetsplats är extremt viktigt för oss. Det handlar inte bara om att utvecklas, göra affärer, träffa våra kunder och arbeta med utveckling.

En dag på jobbet hos oss handlar om att känna sig som hemma, fast på jobbet. Ibland spelar vi pingis, ibland fifa i tv-spelsrummet och ofta tränar vi tillsammans. Vi på KSMG har kul på jobbet helt enkelt.

Vi söker alltid talanger som brinner för sociala medier och vill jobba i en entreprenörsdriven organisation med stora möjligheter till att utvecklas och växa tillsammans med likasinnade kollegor. Vårt säljteam och våra specialister på annonsering inom sociala medier växer konstant. Vi tar gärna emot spontanansökningar; skicka ditt CV och ett personligt brev till vår Rekryterare lana@ksmg.se.

Atmosfären på företaget handlar om engagemang för varandra. Man möts alltid av trevliga kollegor som bidrar till den härliga stämningen på kontoret. Alla strävar hela tiden mot att bli bättre på det vi gör.

Uppfinningsrikedom och lekfullheten att tänka vad nästa steg är för att ligga i framkant och kunna förändra marknaden är helt avgörande för framgång.