Hat trick i Di Gasell för KSMG – KSMG

För tredje året i rad gläds vi åt att ta emot det finaste priset inom genren och bli utsedda till ett Gasellföretag av Dagens Industri.

Tack för alla gratulationer där ute! Det här är ett fint bevis på att vi gör rätt satsningar men mest av allt visar det vilken energi och kraft all vår personal  lägger ner på sitt arbete.

Vad säger Amar Singh, VD och grundare till bolaget?

Jag vill främst tacka alla kollegor på KSMG, utan er hade det här inte varit möjligt. Det är en fröjd att få representera ett bolag där det finns passion och glöd i väggarna och där varje samtal och möte med kund eller kollega spelar roll. Tack för att ni gör det här möjligt och vill vara med på vår resa!
Jag vill också rikta ett stort tack till alla våra kunder och det förtroende ni ger oss. Ni utmanar oss och får oss att tänka nytt, utan att göra det hade vi inte varit där vi är idag. Ni hjälper oss att förändra en bransch vi brinner för.

Vi ser fram emot ett spännande 2019 och har redan lagt in nästa växel. Branschen är under förändring och vi även så. Vi vill fortsätta utmana och tänka nytt och ser fram emot den kommande tiden.

Stort tack till alla kollegor och kunder!

Lisa Hasselström
Head of Communications på KSMG

Dela nyheten